De Golfbrekers

Zwemvereniging De Golfbrekers

Wie zijn wij?Wie zijn wij?

Voorzitter: Connie Micheels
Penningmeester: Erik van Lierop
Secretaris: Henri Stiels
Activiteiten coördinator: Marjo Cordewener
Chefbad: René van Lierop


Historie:

De club is opgericht in 1995 en bedoelt voor alle zwemliefhebbers uit de regio Parkstad en Heuvelland.

Motto en doel:

Onder het motto “Voor een lekkere start op zondag” beoefen je van 09.15 tot 10.15 uur een sport, die alle spiergroepen en gewrichten activeert en stimuleert zonder het gevaar van echte overbelasting. Doel is om in een ontspannen, gezellige, ietwat familiaire sfeer, van jong tot oud de zwemsport in vele facetten te beoefenen en de lichamelijke conditie te verbeteren.
Veel ouders melden na het behalen van het Zwem A-B-C hun kind aan om de zwemvaardigheid op peil te houden en gaan dan zelf ook meezwemmen.

Hoe ziet het zwemzondaguurtje er uit?

Naast de actieve zwemmers in het water zijn er aan de zwembadkant steeds twee toezichthouders/EHBO’ers actief. Daarnaast begeleiden eigen clubleden de aanwezige jonge zwemmers met allerlei oefeningen en vaardigheden in het water. Om de vier weken is er voor hen zelfs “snorkelen” onder begeleiding van twee ervaren, gediplomeerde duikers.
Voor de duidelijkheid: bij De Golfbrekers kun je géén diploma’s voor zwem-ABC behalen!

Randactiviteiten.

Gezelligheid speelt bij deze club een belangrijke rol. Als het Sportcafé van De Joffer geopend is, blijven veel leden na afloop daar nog even bijpraten bij een kop koffie, thee of een glaasje fris. Rond Sinterklaas, Kerstmis en Pasen worden daar ook na afloop van het zwemuurtje sfeervolle bijeenkomsten georganiseerd.

Contributie.
De vereniging hanteert een snuffelperiode van vier weken: past de vereniging bij jou en pas jij bij onze vereniging? Indien ja, word je lid en betaal je een maandelijkse contributie van € 13,00.

Geïnteresseerden zijn op zondagochtend van harte welkom in De Joffer te Voerendaal om de unieke sfeer te proeven.
Voor meer informatie en aanmelding kunt u vooraf bellen met nummer 06-25378795.


Contact

● E-mail: bestuur@degolfbrekers.nl
● Telefoon: 06-25378795
Adres

Sportcomplex De Joffer
Goswijnstraat 1
6367 EB Voerendaal
Website De Joffer